Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BASKAN KOCAISPIR’DEN BERAT KANDILI MESAJI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Berat Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Baskan Kocaispir mesajinda duygu ve düsüncelerini su sekilde ifade etti:

“Berat Kandili, sinirsiz af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah’a siginarak günahlardan arindigimiz, ilahi lütuf ve bereketlere eristigimiz müstesna zaman dilimlerinden birisidir.

Berat’in özünde günahlardan arinma, Yüce Allah’in rahmetine ulasma ve bagislanma vardir. Iste bu manevi atmosferde idrak edecegimiz on bir ayin sultani Ramazan ayinin müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeslik ve beraberligimizin güçlenmesini temenni ediyorum.

7 Nisan Sali günü idrak edecegimiz bu mübarek gecenin ülkemizi ve tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salginina sifa olmasini umuyor, hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah'tan rahmet, hastalarimiza acil sifalar diliyorum.

Basta Yüregirli hemsehrilerim ve tüm Islam aleminin Berat Kandilini kutluyor, insanligin baris, huzur ve saadetine vesile olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ediyorum.”



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli